Kantoor Fibam B&V

Groot genoeg om relevant te zijn, klein genoeg om persoonlijk te zijn.

Fibam B&V is een makelaarskantoor uit Gistel, actief in verzekeringen, beleggingen en kredieten. Het kantoor werd opgericht begin jaren 80 door Joris Decoster als "Zakenkantoor Fibam". Vandaag staat de tweede generatie aan het roer en werden de activiteiten opgesplitst in verschillende vennootschappen. Het makelaarskantoor werd ondergebracht in Fibam B&V bvba, Stationsstraat 77 te Gistel, terwijl Accountants Fibam bvba, zich op de Stationsstraat 75 bevindt. Wouter Decoster nam samen met zijn echtgenote Heidi Sinnaeve het verzekeringskantoor over in 2009. Een aantal jaar later volgde het accountantskantoor (2012) https://www.accfibam.com waar Heidi Sinnaeve (accountant en belastingsconsulent) zaakvoerder is.

Doorheen de jaren groeide het kantoor mede door een aantal overnames van portefeuilles uit de regio.

Verzekeringen - beleggingen - kredieten

Het is onze taak om het clienteel te adviseren bij het samenstellen van een verzekeringspakket. Daarnaast beheren wij de portefeuille die bestaat uit particulieren, zelfstandigen, vrije beroepers en KMO. Periodiek toetsen we de polissen met de markt. Wanneer u een schadegeval heeft, zijn wij er om uw rechten te verdedigen en u bij te staan. Indien nodig werken we samen met externe experten & advocaten. Nog meer dan een verzekeringsmaatschappij is het uw makelaar die uw belangen behartigt!  Vandaar dat het belangrijk is om te blijven mee-evolueren in de veranderende markt van verzekeringen.  Het kantoor streeft ernaar zoveel mogelijk processen te digitaliseren, zonder het contact met de klant te verliezen.  

Wie zijn wij ?

Wouter DECOSTER | zaakvoerder

T direct : 059 33 90 27

Woonachtig te Loppem, gehuwd met Heidi Sinnaeve, vader van Phylia en Tristan. Zaakvoerder sinds de overname in 2009. Daarvoor werkte hij als Credit & Risk analyst in Zwitserland en in het Midden Oosten voor een Zwitserse bank. Samen met zijn echtgenote werd het verzekeringskantoor (2009) en het boekhoudkantoor (2012) overgenomen. www.accfibam.com.

 

Sabine HUYGHE | dossierbeheer productie BOAR.  

T direct : 059 33 90 25

Sabine woont in Gistel en is lokaal geëngageerd. Sabine vervoegde Fibam in 2012 na de overname van Verzekeringskantoor Vierstraete Vanhee en heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de sector.
Ze woont samen met haar partner Joeri De Knop en draagt de wielersport een warm hart toe. Jaarlijks organiseert ze de wielerwedstrijd Memorial Danny Jonckheere in Oudenburg. www.memorialdannyjonckheere.be

 

Andy VANDAELE | dossierbeheer productie BOAR

T direct : 059 33 90 23

Andy werkt ondertussen meer dan 15 jaar in de verzekeringssector en maakt deel uit van ons team sinds begin 2018. Hij woont in Zandvoorde, is gehuwd met Heidi Mullebrouck en heeft twee dochters: Gaëlle en Maxine. Andy is lid van de lokale wielertoeristenclub en supporter van de (naar eigen zeggen) mooiste voetbalclub van het land.

 

Katrien DECOSTER | dossierbeheer schade en productie LEVEN

T direct : 059 33 90 22

Met meer dan 20 jaar ervaring is Katrien verantwoordelijk voor de schaderegeling en de productie van de tak Leven.  Katrien woont in het centrum van Brugge en is gehuwd met John Morel.  Moeder van Lotte, Lander en Hanne. Naast haar werk in de verzekeringen is Katrien sociaal geëngageerd als mede-oprichter en zakelijk coordinator van de VZW De Batterie, www.debatterie.be.

Contact

Fibam B&V bvba
Beleggingen & Verzekeringen
Stationsstraat 77
8470 Gistel

Tel 059 33 90 20
info@fibam.com

Openingsuren

Naar aanleiding van de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus zijn wij enkel nog telefonisch en per mail bereikbaar.

Maandag tot vrijdag, open
van 09u00 tot 12u00
van 12u30 tot 17u00
of op afspraak
Zaterdag en zondag gesloten.

www.fibam.com maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.