Rechtsbijstand

Privé

Gelijk hebben is niet gelijk aan gelijk krijgen ...

Een uitgebreide rechtsbijstandsverzekering verzekert de kosten van allerhande gerechtelijke procedures en conflicten. In de praktijk zal de rechtsbijstandsverzekeraar initieel trachten de zaak minnelijk te regelen. Wanneer dat niet mogelijk blijkt, dan heeft u vrije keuze van advocaat om u bij te staan.

webtip

Wij raden onze klanten aan om de dekking rechtsbijstand bij een afzonderlijke verzekeringsmaatschappij te verzekeren. Niet alleen zijn deze gespecialiseerd in de materie, daarenboven weet je nooit dat een conflict met de eigen verzekeringsmaatschappij optreedt. 

Professioneel

Een juridisch geschil kan u veel geld kosten, zeker als het lang aansleept ...

Als ondernemer bent u dagdagelijks in de weer met klanten, leveranciers en personeel. Wanneer een discussie ontaardt in een juridisch steekspel bent u beter goed voorbereid. Een juridisch geschil kan u veel geld kosten, zeker als het lang aansleept. Of u nu schuld treft of niet, een rechtsbijstandsverzekering voor professionelen helpt u uw rechten te kennen en neemt de kosten voor de verdediging - advocaten en expertises - op zich. Let wel, de verzekering dekt de gerechtskosten, maar niet de schadevergoeding die u moet betalen als u aansprakelijk wordt gesteld.

www.fibam.com maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.